0

З вездата от предстоящия игрален филм „Снежанка“ на „Дисни“ предизвика бурна реакция, след като разкритикува оригиналния филм и направи коментари за други филми, в които е участвала.

Рейчъл Зеглър се изстреля към славата, след като победи 30 000 други, за да получи главната роля на Мария в спечелилата „Оскар“ версия от 2022 г. на „Уестсайдска история“. Това доведе до рекламирането на 22-годишната актриса като най-новата любимка на Холивуд.

Въпреки това, славата започна да се обръща срещу младата актриса, след като отново се появиха нейни коментари за предстоящия филм „Снежанка“, който трябва да излезе през 2024 г.

Рейчъл призна, че се е „уплашила“ от оригиналната Снежанка и заклейми „страховития“ и „странен“ принц, „който буквално дебне“ нейния герой във филма. „Оригиналната продукция излезе през 1937 г. и си личи. Има голям фокус върху нейната любовна история с човек, който буквално я преследва. Странно! Странно! Така че този път не го направихме”.

В друго интервю на червения килим с Variety, Зеглър каза, че ще внесе „модернизира' ролята и обясни: „Вече не е 1937 г. и тя няма да бъде спасена от принца и няма да мечтае за истинска любов. Тя мечтае да стане лидерът, който знае, че може да бъде, и лидер, какъвто покойният й баща й е казал, че може да бъде, ако е безстрашна, справедлива, смела и вярна“.