0

П ринцесата на Уелс Кейт Мидълтън причини смут на Острова, след като се появи на публично място без годежния си пръстен.

СЛЕД СТРАШНАТА ДИАГНОЗА: Кейт Мидълтън на първо официално посещение!

Съпругата на престолонаследника принц Уилям носи едно от най-скъпоценните бижута в монархията, а именно пръстен, който е принадлежал на принцеса Даяна. Кейт е известна с това, че носи спиращото дъха бижу на публични поводи, освен по време на спортни събития или посещения в болница, но по време на първия й официален ангажимент след края на химиотерапията пръстенът забележимо липсваше, пише Mirror.

Изненадващата поява на Кейт стана, когато тя и принц Уилям се срещне със семействата на жертвите и работниците от спешната помощ, които бяха попаднали в ужасяващите нападения с нож в Саутпорт , включително три малки момиченца, които бяха убити на тематично парти на Тейлър Суифт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heba 🌸 (@2iikate)

Решението на Мидълтън предизвика остри слухове, че бракът й с Уилям не върви и може би монархията ще трябва да преживее поредният шорикащ развод. Експертът по бижута Ела Цитрон-Томпкинс от Diamonds Factory обаче побърза да успокои британците, като каза пред Mirror : „Наскоро принцът и принцесата на Уелс посетиха семействата на жертвите в Саутпорт. Феновете с орлови очи забелязаха, че има нещо малко по-различно в бижутата, които Кейт носеше на ръката си, по-специално, че тя бе избрала няколко „пръстена за вечност“, заедно с брачната си халка, за разлика от годежа си с 12-каратов диамант и сапфир пръстен. Принцесата на Уелс може да е избрала да носи тези бижута, за да представи вечната си връзка с принц Уилям".

Експертът добави: „Не е първият път, когато известният пръстен на принцеса Даяна липсва по време на публично събитие и може просто да се почиства или преоразмерява, а принцеса Кейт е използвала пръстените на вечността на негово място, за да се опита да спре всякакви слухове”.