0

С инът на бившата тв водеща Нели Атанасова и Александър Сано – Иво Карамански - младши, се справя отлично след тежкия инцидент, който преживя в Холандия. Той катастрофира с колата си и изгуби лявата си ръка. За щастие, медицината и технологиите са много напреднала и младежът се сдоби с модерна протеза.

„От няколко години се предлагат бионични ръце, които са командвани от импулсите на мускулите. Буквално този крайник може да върши всичко, някои стигат до 80-90% да върнат функционалността на истинската ръка", обнадежден е актьорът. 

Александър Сано казва, че Иво е пример за всички, които са преминали през подобна ужасна травма, защото духът му не е паднал след преживяното.

Изглежда, 25-годишният Карамански психически се справя добре с промяната, дори се шегува със себе си. "Киборг, второ ниво", написа той в социалната мрежа. Сега Иво успява да живее нормално и продължава да се занимава с любимите си дейности.

Освен всичко друго се говори, че синът на Нели Атанасова се сдобил и с ново гадже, а това е именно Антоанет Пепе, която е инфлуенсър и майка на три деца от двама мъже, тя е със 7 години по-възрастна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARAMANA (@ivokaramanski)