0

72-годишният холивудски актьор Лиъм Нийсън направи шокиращо признание. Той разкри в интервю за People, че е лудо влюбен в Памела Андерсън.

Двамата в момента прекарват все повече време заедно, като ги е събрала снимачната площадка на филма „Голо оръжие“, който трябва да излезе през лятото на 2025 г.

"Аз съм лудо влюбен в нея. Тя е просто страхотна", каза Нийсън. „Ще бъда честен с вас, че не мога да й направя достатъчно комплименти”.

„Няма голямо его. Тя просто идва, за да си свърши работата. Тя е забавна и толкова лесно се работи с нея. Тя ще бъде страхотна във филма.“

Нийсън и 57-годишната Андерсън споделиха взаимно възхищение един от друг, докато работят по римейка на ченгеджийската комедия от 1988 г. с покойния Лесли Нилсен.

Звездата от "Спасители на плажа" похвали много колегата си, описвайки го като "перфектния джентълмен" и "смирен".

Той изважда най-доброто от вас… с уважение, доброта и дълбок опит“, каза още Андерсън. „Абсолютна чест е да работя с него”.

Секс символът от 90-те дори прави домашни бисквитки, оставяйки ги в гримьорната на Лиъм Нийсън, когато той няма снимачен ден.

Смелото признание на Нийсън идва, след като той обяви, че вече не излиза с жени.

На въпроса дали Нийсън е на сцената за запознанства, той отговори: „Не, с една дума. Преминах през всичко това.“

Актьорът беше женен за Наташа Ричардсън от 1994 г. до неочакваната й смърт на 45-годишна възраст през 2009 г. Двойката има двама сина, Майкъл Ричардсън и Даниел Нийсън.

Година и половина след смъртта на Ричардсън, Нийсън започва да се среща с британската публицистка Фрея Сейнт Джонстън, но двойката се разделя през 2012 г. след две години заедно.

Преди Нийсън да срещне Ричардсън, актьорът имаше връзка с Джулия Робъртс, след като се снимаха във филма „Удовлетворение“ от 1987 г., когато тя е на 19 години, а той на 35-годишен. Говори се, че е излизал с Барбра Стрейзънд, Джанис Дикинсън, Хелън Мирън и покойната Шинейд О'Конър.