0

К ралицата на поп музиката Мадона отново даде повод за критики. 64-годишната певица се появи на изложба на панаира за съвременно изкуство Miami Art Basel, посветена на 30-та годишнина от издаването на нейната фотокнига "Секс".

Тя беше облечена в червен смокинг, дантелено бюстие и мрежести чорапи. В допълнение изпълнителката носеше камшик и грилове с диаманти по зъбите си.

Напоследък Мадона често залага на предизвикателно-еротичен външен вид. Това често е критикувано от потребителите в интернет, но попкралицата показва, че не й пука. Преди време тя заяви, че съвременните звезди трябва да са й благодарни за еманципацията на жените, като се има пред вид най-вече разголената еманципация на жените от шоубизнеса.

Изложбата е спонсорирана от 800 копия на книгата „Секс”, които ще бъдат продадени на търг за благотворителната организация на Мадона Raising Malawi.

Фотокнигата „Секс” е публикувана през 1992 г., авторът на еротичните снимки на Мадона е известният моден фотограф Стивън Мейзел. Тогава той продаде 1,5 милиона копия по целия свят, а Мадона спечели 38,6 милиона долара от нея.