0

З вездата от „Обща болница“ и бивш съпруг на Ева Лонгория е починал на 50-годишна възраст, пише Daily Mail.

Това съобщи неговият колега Морис Бенард в Инстаграм. Той написа във вторник: „С голяма тъга споделяме новината за смъртта на Тайлър Кристофър.

Тайлър почина тази сутрин след сърдечно заболяване в апартамента си в Сан Диего.“

Кристофър беше женен за Ева Лонгория от 2002 до 2004 г. „Тайлър беше наистина талантлива личност, която осветяваше екрана във всяка сцена, която изпълняваше и се наслаждаваше да доставя радост на своите верни фенове чрез актьорската си игра“, каза Бенард в сайта на социалните медии.

„Тайлър беше мила душа и прекрасен приятел на всички, които го познаваха.“ Бенард пише, че покойният му колега „е бил застъпник за по-добро психично здраве и лечение на употребата на вещества, който открито говори за борбите си с биполярна депресия и алкохол “, добавяйки, „Ние сме повече от опустошени от загубата на нашия скъп приятел и се молим за децата му и баща му.

Представителят на Кристофър Чи Муои Ло също потвърди смъртта на актьора в изявление за CNN.

„Тази новина беше невероятно шокираща и аз съм съсипан от загубата му“, каза представителят на актьора. „Той беше много надарен актьор и, което е по-важно, невероятен приятел. Сърцето ми е с неговите приятели и семейство, които го обичаха толкова много.

Актьорът изигра ролята на Николас Касадайн в 1153 епизода на General Hospital от 1996 г. до 2016 г. За работата си по сериала той спечели четири дневни номинации за Еми, а през 2016 г. спечели наградата за изключителна главна мъжка роля в драматичен сериал.

През последните години актьорът беше измъчван от правни проблеми, свързани с алкохола: той беше арестуван преди шест месеца, след като припадна пиян на летище в Лос Анджелис, което беше вторият му публичен арест в нетрезво състояние за три години.

Кристофър беше открит на пода дълбоко заспал на летище Бърбанк в Лос Анджелис на 26 май, когато полицията беше предупредена за дремещата звезда от сапунен сериал и го събуди, според TMZ.

През 2022 г. Кристофър се появи в подкаста за психично здраве State of Mind, с водещия и бивш колега по актьорския състав в General Hospital Морис Бърнард, известен още като Сони, според Soaps.

По време на епизода той говори открито за пристрастяването си към алкохола и за първото си питие на девет години.