0

Н ова мъжемелачка се появява на хоризонта.

Заради огромните си гърди и пищно дупе тя спечели цяла армия от последователи.

Снимките ѝ, където е в цялата прелест на голотата си, разбиха интернет пространството за отрицателно време.

Деми Роуз, на 29 години, показа невероятната си фигура, позирайки чисто гола в сряда. Английският модел и инфлуенсър в социалните медии изглежда страхотно, докато разпуска в любимия си курорт - Ибиса.

Предизвикателната ѝ сочна красота ѝ спечели 20 милиона последователи в Instagram за отрицателно време.

Тя остави твърде малко на въображението на почитателите си, но все пак артистично скри интимните си части с дългата си коса.

„Дом, сладък дом“, написа тя под публикацията и тагна местоположението си като Ибиса, Испания.

Красавицата се премести в Ибиса по време на пандемията от Covid-19 и изглежда курортът продължава да е любимото ѝ убежище.

Деми се прочу с авантюрата си с рапъра Tyga, след което продължи да привлича вниманието със снимки, на които извивките й са на преден план

В края на 2018 г. бащата на Роуз почина, а само седем месеца по-късно тя трябваше да се сбогува с майка си Кристина. Тя често разказва как се е справяла с всичко, а в едно от интервютата разказа и за насилието от връстници, когато е била на 14 години. Тя посочи, че е била тормозена в училище, поради което прекарвала голяма част от времето си в интернет.

Въпреки че с времето се е научила как да се справя с грозните коментари, привлекателната британка, на която се възхищават мъжете по цял свят, признава, че и днес има ситуации, в които й липсва самочувствие.