0

М истър България Мариан Кюрпанов гушна Виолета от Игрите. Риалити звездата пусна снимка от яхта, на която позира в особена близост до модела.

Яхта

В момента Виолета е на почивка в Тайланд, където се радва на топлото време и слънчевите лъчи. Тя не пропуска да споделя кадри от ваканцията си, но един от тях се превърна в особено любопитен за последователите й. В един пост Виолета сподели няколко снимки, на които популярният модел от миналото Мариан Кюрпанов я е притиснал до себе си, на други двамата позират, докато се забавляват на яхта. Поста самата Виолета е озаглавила: „ЛА Фамилия (семейството) малко време за луди снимки“. Разбира се, публикацията събра хиляди харесвания и десетки коментари. Почитателите й не скриха любопитството си и ги попитаха: „Гаджета ли сте вие?“, „Много готини, ново гадже ли имаш, Вили?“. На тези въпроси обаче Виолета пропусна да даде отговор. Има ли друга хора с тях на лодката и кой ги снима също остават въпроси без отговори. Добро приятелство или романтична връзка - това бяха догадките на потребителите в мрежата.

Звезди

Виолета стана популярна след участието си в риалити предаването по Нова „Игри на волята“. Тя смело заявяваше, че в живота й няма мъж. От своя страна Мариан Кюрпанов е един от най-популярните ни модели от миналото и носител на редица титли като Мен Хънт и Мистър България.