0

П редполагаемото ново гадже на холивудския актьор Леонардо ди Каприо – 19-годишната Еден Полани, е добре позната на родната публика, тъй като в разгара на пандемията през 2020 година изгря на корица на родно списание.

Според британския таблоид „Дейли мейл“ тогава Ди Каприо не е предполагал за съществуването на Полани, но красавицата става все по-хубава всяка една година и нищо чудно, че бе заснета наскоро в компанията на звездата от „Титаник“.

Мода

Еден е родена в Париж от майка французойка и баща израелец и досега е работила за няколко модни агенции в Европа, пише БГ изданието.

Там се споменава, че Полани никога не е мечтаела да бъде модел и се е занимавала с мода по-скоро от любопитство, а не като професия, докато един ден не я откриват гигантите от ITM Models и тя започва да се превръща в една от най-търсените мацки за подиума.

Списанието описва Еден като любителка на модата, която обича да вписва собственото си чувство за стил в новите тенденции.

Папараци

48-годишният актьор Ди Каприо и 19-годишната моделка Еден Полани бяха заснети от папараци в Лос Анджелис през изминалия уикенд.

Леонардо се раздели с дългогодишната си приятелка, превърнала се в модел и актриса, Камила Мороне, миналото лято, няколко месеца след като тя навърши 25 години, след като се срещаше с нея в продължение на четири години.

Засега актьорът и моделката не са коментирали официално дали имат връзка.