0

А ктрисата Лола Глаудини обвини Джони Деп, че е избухнал срещу нея на снимачната площадка на филма "Дрога" от 2001 г., нещо, което представители на актьора отрекоха.

В интервю Глаудини опописа случката с Деп, като твърди, че той я е смъмрил, че се е смяла по време на снимките.

Актрисата била на заден план в кадъра и по думите ѝ била инструктирана от режисьора Тед Демеда "избухне в смях", когато Деп произнесе определена реплика.

Когато я чула Глаудини изпаднала в истеричен смях, но явно това не се харесало на Деп. Когато режисьорът изкрещял "стоп", Деп се приближил до нея, размахал пръст пред лицето ѝ и изкрещял: „Коя, по дяволите, мислиш, че си? Коя, по дяволите, мислиш, че си? Млъкни по дяволите. Аз съм тук и се опитвам да изрека репликите си, а ти отместваш фокуса. Ти, по дяволите, идиот. О, сега , о, вече не е толкова смешно? Сега можеш ли да млъкнеш? Сега можеш ли да... да млъкнеш?"

Представители на Деп казаха на EW, „Джони винаги дава приоритет на добрите работни отношения с актьорите и екипа и това разказване се различава значително от спомените на други членове на снимачната площадка по това време.“

Глаудини заяви, че Деп ѝ се извинил, но на половина. По съвет на баща ѝ тя не повдигнала повече въпроса, но на снимачната площадка всички я отбягвали, защото "била кучката, която той обиди".