0

С лучайно уловени реплики на Джъстин хвърлиха бомба в мрежата дали е бременна Хейли Бийбър.

Причината за слуховете са дискусията във видеото, в което Хейли и Джъстин се разхождат в компанията на приятели.

Фенове на звездната двойка отново търсят доказателства, че моделката е бременна.

Във видеото Джъстин или някой от приятелите му казва фраза за бременност, след което певецът рязко се обръща назад и речта на оратора е прекъсната. От видеото не може да се каже със сигурност дали става дума за Хейли Бийбър.

Зрителите обаче приеха видеото като доказателство, че моделката може да очаква бебе. Освен това слуховете за бременността на знаменитата моделка циркулират в мрежата от няколко месеца. Така например, малко преди видеото да се появи, в Twitter излезе снимка, на която коремът на Хейли изглежда заоблен, като на бременна жена.

Може обаче причината да е в перспективата и позата на модела. Също така в социалните мрежи се върти слух, че Хейли Бийбър уж се е срещнала със специалист по плодовитост още през декември.

Доказателства за тези предположения обаче няма.

Преди това възможната бременност на Хейли беше обсъдена в мрежата през март 2023 г. Тогава моделката отговори, че със сигурност не чака бебе.

През 2022 г. Хейли Бийбър също трябваше да се бори с натрапчивите въпроси за бременността - моделът призна, че има киста на яйчника с размерите на "ябълка" и не очаква деца.