0

А ктьорът Антон Порязов продължава да покорява нови върхове в киното. След като през лятото взе участие в каста на мегапродукцията на “Дисни“ - Young Woman and Тhe Sea с продуцент Джери Брукхаймър, сега му предстои нова премиера. На 17 ноември по HBO Max ще бъде представено дългоочакваното продължение на „Коледна история“ от 1983 г.

Продължение

„Щастлив съм, че имах възможността да участвам в този проект и нямам търпение да излезе на голям екран“, разкри Антон пред „Телеграф“. Той сподели, че снимките на филма са били в България през пролетта. „Снимахме на различни локации, бяхме на една ледена пързалка и в киностудия близо до София. Имаше и каскадьорски задачи“, издаде Порязов. Ролята му е кратка, но пък героят му е част от бандата приятели на главния герой Ралфи Паркър, с когото заедно правят щуротии и се забавляват. В продължението на „Коледна история“, което можем да гледаме съвсем скоро, героят на Ралфи вече е пораснал и в неговата роля отново се въплъщава Питър Билингсли. Според сюжета Ралфи се завръща в дома си от детството си със сърце, решено да даде на собствените си деца онзи вид незабравимо ваканционно изживяване, което определя младостта му.

Сериал
Освен двата чуждестранни филма, които Антон Порязов снима тази година, той разкри, че е записал участие и в две родни продукции. Както „Телеграф“ вече писа, едната е „Деца на времето“ - първият български сериал, създаден за деца, в който участват предимно… деца. Освен това той снима и в хитовия сериал на NOVA “С река на сърцето“, където засега ще го видим в два от предстоящите епизоди.