0

П опфолк певецът Меди и плеймейтката Моника Валериева подхлъзнаха феновете си.

През уикенда красавицата и изпълнителят разбуниха духовете в социалните мрежи, след като публикуваха кратко видео, в което Валериева е в булчинска рокля и носи блестящ пръстен, а текстът към постовете им гласеше: "Тя каза "Да". 

На кадрите беше отбелязана и датата 22.02.2023 г. Двамата получиха стотици коментари от потребители в мрежата, които заподозряха сватба. Последователите на звездите ги засипаха с поздравления и пожелания, а плеймейтката дори отговаряше с емотиконки на булка и младоженец. 

Оказа се, че на въпросната дата няма да има брачен съюз, а ще излезе ново парче на Меди. То носи името "Джентълмен" и Моника участва в него. 

Двамата отново са споделили песента с феновете си в социалните мрежи, като плеймейтката дори е написала в поста си "Историята на живота ми".

Меди и Моника са гаджета повече от две години, като за любовта им се разбра преди година. Моделката често придружава гаджето си на участията му, а двамата обожават екскурзиите извън страната и често отскачат до екзотични дестинации. От снимки в профилите им в Инстаграм става ясно, че двойката е на екзотична почивка в остров Бали.