0

Ш акира се наслади на един приятен ден в Пуерто Рико заедно с нашумелия латино певец Рау Алехандро.

Появиха се техни снимки в Twitter, на които се вижда, че 46-годишната колумбийска звезда е с 30-годишния Рау, като двамата плуват заедно в река с двете деца на Шакира – Милан (10) и Саша (8).

Всичко това се случва само дни, след като Рау обяви края на тригодишната си връзка от годеницата си Росалиа в Instagram. Рау и 30-годишната Росалия бяха сгодени едва четири месеца. По време на забавния ден с Шакира, Рау също така позира за снимки с група фенове.

Двете латино звезди се познават отдавна – двамата са приятели и работиха заедно по песента Te Felicito миналата година.

Откакто се раздели с бащата на децата си Жерар Пике, Шакира беше свързана романтично с холивудския актьор Том Круз, с шампиона от Формула 1 Луис Хамилтън и с играча от НБА Джими Бътлър., но нито една от тези предполагаеми връзки не беше потвърдена.

Междувременно Рау използва Instagram по-рано тази седмица, за да коментира разпадането на годежа си с Росалия, акцентирайки, че не е заради негова изневяра.

Той написа: „Има хиляди проблеми, които могат да причинят раздяла, но в нашия случай това не беше заради изневяра или трети човек. Имаше неверни публични твърдения, но заради уважението, което изпитвам към нея, към семействата ни и към всичко, което някога сме имали, не можех да мълча повече и да продължавам да виждам как се опитват да унищожат най-истинската любовна история, която Бог някога ми е позволил да изживея“.