0

З вездно участие и дългоочаквана премиера ще има в Драматичен театър „Никола Вапцаров“ - Благоевград, в началото на месец февруари.  За първи път на българска сцена зрителите ще могат да се насладят на бродуейската „Комедия за тенори“ от Кен Лудвиг.

Сюжет

Действието отвежда зрителите в Париж през 30-те години на миналия век – една хотелска стая, четирима тенори, две съпруги и няколко часа преди зрелищното шоу на вечерта. Калин Врачански и Асен Блатечки влизат в образите на италианската суперзвезда Тито Мерели и продуцента Хенри Сондърс. В актьорския състав са имената и на Гринго-Богдан Григоров, Йордан Ангелов, Ива Кънева, Гергана Цакова и Мариана Бонева, които са добре познати на благоевградската публика от други спектакли на театъра. 

Премиера

Зрителите могат да се подготвят за едно шумно и забавно приключение, изпълнено с комични ситуации и романтика. Режисьор на постановката е Асен Блатечки. Премиерата на „Комедия за тенори“ ще се състои на 4 и 5 февруари от 19:00 часа в Драматичен театър „Никола Вапцаров“ - Благоевград. Билетите са в продажба, но местата са ограничени поради големия интерес на любителите на Мелпомена.