1

Ц еци Красимирова влиза в поредното ново амплоа. Този път амбициозната дама се е насочила в сферата на сексиндустрията. Синеоката красавица пуска своя собствена линия еротични продукти, за които отдавна мечтаела.

Свещи

В гамата са включени различни видове масажни масла, секссвещички, кремове и лубриканти, всичките на основата на масло от коноп. Иновативните продукти са създадени в сертифицирани лаборатории и са преминали през редица тестове. Любопитен факт издадоха специално за „Телеграф“ от екипа на Красимирова, а именно, че тя вече е получила първите си поръчки. Оказало се, че лубрикантите на нашенката  буквално били разграбени от футболен клуб Барселона. Първоначално линията еротични артикули ще бъде пусната в Испания, но са предназначени за целия свят, като България няма да бъде подмината. Красимирова планирала да направи голямо събитие у нас, на което да покаже изобретението си.

Торта

Междувременно Цеци вече е в Испания, където се готви да отбележи рождения си ден. Празника ще отпразнува в дома си, който се намира на метри от имението на Пике. Там красавицата ще духне свещичките на тортата си пред най-близките си приятели и роднини, както и половинката й - милионера Биг Майк, който ще пристигне от Америка.

*Автор: Василена Маринова