0

З латното ни момиче Цвети Стоянова вече може да се похвали с първа роля в българското кино, и то централна. Красавицата играе във новия филм на Мариан Вълев „Чалга“, но към момента се пази в тайна персонажът, в който крехката ни гимнастичка се превъплъщава. 

Коментар

Екип на „Телеграф“ се свърза със Стоянова, която бе кратка в коментарите си, но и категорична, че й е изключително интересно в новото й амплоа. „Това е нещо ново и коренно различно за мен и влагам цялата си енергия в това да се справя добре с образа на моята героиня. В момента съм се отдала изцяло на снимките и процесът по заснемането на филма ми е изключително интересен и вълнуващ. Доколко съм се справила, думата има режисьорът и, разбира се, зрителите, когато лентата излезе “, с усмивка заяви хубавата Цвети.  

Състав

В главната роля ще видим младата актриса Елеонора Иванова, която зрителите познават от сериала на Нова телевизия „Братя“. Харизматичната Нори, както я наричат в киносредите, дори смени цвета на косата си за продукцията и от снимки в профила на момичетата виждаме, че вече е блондинка, и то с дълги коси. Самият Мариан Вълев също ще вземе участие и като актьор, а във филма ще видим още Виктор Калев, Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов, Димитър Рачков и др. С първа кинороля освен Цвети ще блесне и Ергена Виктор Стоянов. 

Снимките в Златни пясъци и Бургас приключиха, но тепърва предстоят още локации в София и Перник. Припомняме ви, че филмът се снима с мобилен телефон, а плътно до Мариан Вълев зад камера е Димитър Гочев.