0

М оделката Кристин Илиева, която нашумя у нас първо като гадже на рапъра Криско, а след това и с инцидента с поп певицата Дивна, ще става диджейка. Първата й изява зад пулта е още утре на плажа в Созопол.

Музика

Красивата Кристин ще радва посетителите на партито не само с външен вид, а и със страхотен подбор на песни. Тя ще пуска най-големите хитове от 90-те до днес, без значение дали са поп, хип- хоп или друг стил. За новото си амплоа разкри самата моделка, след като пусна рекламен банер в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Фенове веднага побързаха да отбележат, че ще присъстват и нямат търпение да я видят в една толкова различна светлина.

Изненада

Самата Кристин е на морето от няколко дни и се забавлява истински. Това личи от снимките и кратките й видеосторита в социалната мрежа. Не е ясно дали заставането й зад пулта е единичен ангажимент, или хубавицата е решила да се развива в тази посока. В онлайн пространството са категорични, че определено ще й провърви, стига стилът й да се различава от всичко характерно и комерсиално досега. Това е първият опит на Илиева да се потопи в музикалните води. Засега тя превземаше само модния подиум и определено е сочена за една от най-предпочитаните ни и работещи моделки.