0

С ветла Иванова води 20 жени в джунглата на остров Бали да медитират, играят йога и снимат клипа на новата й песен, научи „Телеграф“.

Това нещо трябва да се случи от 1 до 12 октомври, като Светла прави намаление от 900 лв. на всяка от цената на екскурзията.

Среща

Светла каза пред „Телеграф“: „Роди се идеята за йога ваканции. За ноември групата е пълна. И така се случи, че записвам нова песен, отдавна не съм пускала, може би има над 10 години. Тя е почти готова, денс е, нарича се „Среща“, като усещане прилича на хита ми C’est la vie. Много закачлива е. Текстът е за това как една жена се подготвя, как се облича, тази цялата постановка за среща, независимо дали е с мъж или с приятелки“. Песента разказва и за това как двама на среща съзират знак от съдбата. Идеята дошла при посещение с група в Бали, когато момчето най-изненадващо паднало на колене пред момичето и я помолило да му стане жена. Това произлязло на фона на живописните водопади Секумпул. „В Бали отиват хора от цял свят за незабравими спомени и да предложат брак“, обяснява певицата. Дони Василева, позната у нас и като Мисис Баба, е автор на текста на песента, по чийто клип ще се снимат дамите.

Комари

Според Светла Иванова по време на снимките в джунглата не се очакват нападения от комари или други хапещи буболечки. Групата пет дни ще е в джунглата да медитира с йога, а следващите ще е на брега на океана. Има възможност за посещение на ресторанта от филма „Яж, моли се и обичай“ с Джулия Робъртс. Предлагат се близки срещи с маймуни в гората и нагазване в оризови ферми, както и разходка в планината до въпросните романтични водопади.