0

А ктьорът Юлиан Вергов застана зад пулта в столичен клуб и влезе в ролята на диджей, с което подкрепи благотворителна инициатива. Освен неговата музика на събитието имаше ревю на дрехи и татуировки.

Торта

Вергов подбра селекция от любимите си парчета в нощния клуб, където озвучи всички гости на събитието. До него гордо бе дъщеря му Алена Вергова. Момичето поздрави кампанията с тематична торта със закачалка и модна кукла, тъй като на 1 октомври отпразнуваха 1 година, откакто съществува. За това време инициативата е събрала близо 8000 лв., дарени за различни и смислени каузи.

Ревю

Част от гостите бе и половинката на Папи Ханс - Сара Драгулева, която сподели, че на събитието може да направите първата си татуировка или поредната. Освен мастило там имаше 25 щендера с дрехи, аксесоари и обувки, които се изкупиха от посетителите. Също и отворени  хладилници, модни ревюта на червен килим и музика. Входът  на събитието се определяше от гостите. Инициативата бе свързана с дарение на две нуждаещи се дечица, страдащи от тежи заболявания - Адриан и Никола. 

*Автор: Лина Димитрова