0

А лекса Ерски е големият победител в четвъртия сезон на най-екстремното риалити предаване „Игри на волята“. Сърбинът зае почетното първо място и спечели наградата от 100 000 лв., но все още не знае какво ще прави с парите.

Победител

Категорично решил е обаче да се премести да живее под наем, но няма да купува апартамент, а ще търси такъв под наем. „Като за начало аз и Елица ще се преместим да живеем в София. Нямаме собствено жилище, но искаме да си вземем апартамент под наем. Просто искаме да си имаме наше място и да сме си сами“, сподели пред „Телеграф“ големият победител, който признава още, че изобщо не е очаквал първото място в шоуто. „Аз по принцип не съм и предполагал, че ще бъда победител. Все още обмисляме какво да правя с парите“, казва Алекса.

Резерва

От резерва той отиде на финал и го спечели. Борецът показа мислене в игрите и печелеше битка след битка. Въпреки всички изпитания той успя да докаже своето лидерско място. В напрегнатия последен епизод той се изправи срещу противниците си в две многокомпонентни битки. В първата отпаднаха Виктория и Гого, а в епичния финален сблъсък на арената Алекса се състезава срещу Филип и Георги. 

Ерски тренира класическа борба в Сърбия и другото му голямо постижение в живота е, че е 7-кратен шампион на Сърбия по борба.