0

Б ританският клюкарник „Сън“ съобщи, че Бритни Спиърс е претърпяла поредно падение, като този път е била изгонена от хотел Four Seasons в Лос Анджелис, след като гостите се оплакали от нейното "странно поведение" и събличането й край басейна. Според източник на изданието курортът Westlake Village е полудял от лудориите на поп звездата през последната година.

Бритни често посещава хотела, който е само на минути от имението й за 14 милиона долара в Таузънд Оукс. 42-годишната поп звезда преди това сподели снимки, на които е гола, в Instagram, докато покрива гърдите си в хотелски апартамент.

Тя е голям фен на резервациите за СПА и козметични центрове, тъй като хотелът разполага с огромен закрит басейн, масажи и процедури, достъпни за гостите.

„Бритни ходи във Four Seasons в Уестлейк Вилидж от години, но напоследък причинява главоболие на персонала“, съобщил информаторът. Гостите се оплакали от голотата й, която ги карала да се чувстват неловко. Но както е известно Бритни обича да се разхожда топлес.

„Бритни може да е знаменитост, но не може да тича наоколо и да прави каквото си иска“, казват от СПА хотела.

Стаите в хотела варират от около $500 до повече от $1000.