0

Е ксцентричната певица Мила Роберт стана татуист само за ден. Лъчезарната изпълнителка сподели поредица от видеа в личния си профил в Инстаграм на доволни от рисунките й клиенти.

Забава

„Не е шега, направих татуировки на 10 човека само за ден“, похвали се пред екип на „Телеграф“ дъщерята на Ваня Щерева. Тя добави, че рисуването определено й се отдава. В профила си певицата показа, че най-много й се получава да прави семпли сърчица и сама нарече себе си Кралицата на сърцата, въпреки че сред татуировките й имаше и такива на цветенца. В края на работния си ден като татуист Мила Роберт благодари за възможността и доверието на всички, легнали под иглата й, и обеща съвсем скоро това да се повтори, а защо не да се превърне в традиция.

История

Цялата история започнала преди време, когато самата тя си прави татуировка. Първата картинка Мила нарисувала на ръката на една татуистка. Още тогава много й харесва и така се ражда идеята някой ден да татуира всички нейни фенове, които искат да се сдобият с авторска рисунка от Мила. Дори й минавало през ума някой ден, ако не пее, да стане татуист.

Засега това обаче е невъзможно, защото Мила Роберт не се е отказала от музиката и изкуството. “В момента работим по музиката за един филм“, похвали се пред „Телеграф“ тя.