0

П опфолк певицата Лидия се превърна в зайче. Красавицата с нежен глас ще звучи от големия екран в най-новото анимационно детско филмче  „Заешко училище: Пазителите на златното яйце“. Озвучаването на зайчето Еми певицата приела като поредното изпитание и предизвикателство в кариерата си. 

Себе си

„Този Великден се пригответе за голямо приключение.  Хората, с които общувам, са наясно с крайно детския ми глас 90% от времето. Затова, докато озвучавах Еми, се наложи да бъда единствено себе си“, сподели младата изпълнителка. Освен че красавицата пее неповторимо, нейният меден глас вече може да се чуе в кината. Анимацията вече върви по големите екрани и всеки, който  желае, може да открие магията за празниците именно там.

Сърцето

Във филма зайчето Макс трябва да спаси Великден, а героят на Лидия – Еми, ще бъде неговият помощник. Животинчетата ще ни покажат, че домът е там, където е сърцето ти и където никога не скачаш сам.

След като любимката на всички тийнейджъри обяви официално новия си проект, всички нейни фенове и последователи я окуражиха и започнаха да тръпнат в очакване, за да видят Лидия в съвсем ново амплоа. Още отсега русокосата певица успя да спечели много повече нови почитатели, сред които са и много малчугани.