0

К ортни Кардашиян и Травис Баркър станаха родители на здраво момченце, съобщава американското списание TNZ, позовавайки се на различни източници. Според тях името на бебето е Роки Баркър.

До момента обаче нито Кардашиян, нито Баркър са потвърдили официално раждането на детето. В понеделник Кортни вече беше забелязана в медицински център Cedars-Sinai в Лос Анджелис.

Не е известно точно в кой ден малкият Роки се е появил на бял свят.  Бременността на Кортни не мина без усложнения. В началото на септември тя разкри в Instagram, че е имало момент, в който нероденото й дете е било в смъртна опасност.

Кортни Кардашиян на косъм от смъртта

Риалити звезда призна: „Завинаги ще бъда благодарна на моите невероятни лекари, че спасиха живота на нашето бебе.“

Съпругът й Травис Баркър по това време беше на турне в Европа и спешно отмени няколко концерта, за да се върне при жена си и да я подкрепи.

Семеен проблем прибра съпругът на Кортни Кардашиян у дома (СНИМКА)

Кортни, която вече има три деца от бившия си Скот Дисик, написа в Instagram: „Като човек, който е имал три много лесни бременности в миналото, не бях подготвена за факта, че ще трябва да имам спешна операция на плода. Не мисля, че някой, който не е минал през подобна ситуация, може да разбере това чувство на страх."