0

Д жизъса обикаля сам в  София. От няколко дни футболистът може да бъде засечен в столицата, и то не в дежурната компания на своята половинка Ивана. Зли езици веднага разделиха двойката. Според светската мълва двамата са приключили отношенията си, а Благой се е прибрал в София без дамата на сърцето си.

Почивка

На въпрос на екип на „Телеграф“ дали наистина с Ивана са разделени той заяви, че няма намерение да коментира личния си живот. Факт е обаче, че Благой е в столицата напълно сам. Проверка в социалните мрежи показва, че футболистът не е изтрил снимките си с щерката на Ванко 1, нито е прекратил приятелството си с нея. Същото важи и за Ивана. Последната публикация на хубавицата е от началото на годината, и то именно с футболиста.

Пиарът на футболиста Наско Лазаров също коментира, че последно знаел, че двойката била в края на декември в Истанбул и след това не ги е чувал.

Развод

Според злите езици и коментари в интернет Ивана зарязала Благо малко след празниците. В мрежата веднага се появиха коментари, които заподозряха Благой в поредната изневяра.  Джизъса и Ивана са заедно от половин година. Двамата се събраха малко след като той се разведе с Полина Спасова. Според нея обаче темата за раздялата на бившия й с щерката на Ванко са спекулации.

*Автор: Василена Маринова