0

Ж енска версия на "Бързи и яростни" се надява да види шефката на Universal Pictures Дона Лангли.

С девет филма до сега и 10-ти на път през следващата година – франчайзът „Бързи и яростни“ е един от най-популярните продукти в Холивуд, като дори се превърна в най-големия франчайз на Universal досега, според Forbes.

Всичко започва през 2001 г., когато агентът на Пол Уокър от ФБР Брайън О’Конър отива под прикритие, за да разследва поредица от високоскоростни обири в Ел Ей, като се сприятелява с уличния състезател на Вин Дизел Доминик Торето.

Оттогава филмите са покрили много, като приветстваха нови членове на актьорския състав, докато трагично махаха за сбогом на други.

Но все пак има нещо, което един филмовата ръководителка би искала да види, и това е филм, фокусиран върху жените – предпоставка, за която франчайза също се бори.

В интервю за Insider Дона Лангли, председател на Universal Filmed Entertainment Group, беше попитана какво би искала да види от франчайза напред.

„Бих се радвал да видя жена на чело на сагата“, каза Лангли.

Десетият филм за Бързи и яростни трябва да излезе през май следващата година, като Вин Дизел, Мишел Родригес, Джордана Брустър, Тайрийз Гибсън, Крис Бриджис и Сунг Канг се завръщат заедно с новодошлите, включително Бри Ларсън, Даниела Мелхиор и Джейсън Момоа - последният от които се очаква да изиграе антагониста на филма.