0

И стински фурор предизвика Джони Деп още с пристигането си в Истанбул. Актьорът пристигна заедно със своята група Hollywood Vampires, част от която са Алис Купър и Джо Пери, за да изнесе концерт в града край Босфора. Те забиха в "Арена София" в понеделник вечерта.

Звездите вече обявиха, че ще дарят приходите от сценичната изява за пострадалите от опустошителните трусове, които удариха страната през февруари и отнеха стотици хиляди животи.

След концерта на Джони и Вампирите бе организирано парти в чест на рождения ден на звездата. Деп отбеляза своя 60-ти рожден ден на 9 юни в тесен кръг заедно с 10-тина приятели. На купона в Истанбул обаче се изсипа целият турски хайлайф. Сред знаменитостите бяха обичаната актриса Берен Саат, прочула се у нас с участието си в сериалите „Забранения плод“ и „Перла“, която бе със съпруга си музиканта Кенан Догулу, актьорът Мерт Фърат и неговия колега Толга Саръташ с любимата си Зейнеп Майрик.

„Дори да е късно, трябва да присъствам на партито, и аз, и Берен обичаме Джони Деп. На първо място харесвам филмите му, сега ще го видя на живо. Аз съм му голям фен“, каза пред журналисти Кенан Догулу.

Толга Саръташ пък сподели кадър, на който позира заедно с Джони Деп.