0

И стински обрат са претърпели взаимоотношениятана между Мирела и Димитър Лефтеров след участието им в сезон 4 на "Игри на волята",

Причината е ясна - самият Митко даде да се разбере, че е убиден от факта, че красивата танцьорка и негова бивша изгора е позволила между нея и сина на олимпийската шампионка Мария Гроздева - Валери да хвърчат искри под носа му. Музикантът вече намекна, че Мирела и Валери са се отдали на интимни ласки на метри от него.

А Мирела пък най-после изплю камъчето и в отговори на въпроси на последователите й в Instagram разкри, че Митко, с когото са били в прекрасни отношения при влизането им в Игрите я е игнорирал тотално след излизането им от риалитито. Той я изтрил от живота си дотам, че не комуникирал с нея, дори когато двамата се засичали в обща компания.

Въпреки това и въпреки коментарите по неин адрес от негова страна, тя запазвала добрите си чувства към него и именно затова общите снимки с Митко продължавали да стоят в профилите й в социалните мрежи.

Иначе с третия от любовния триъгълник - Валери останали просто приятели след края на Игрите.

Колкото до фаворитете на Мирела за спечелването на сезон 4 на екстремното риалити - тоова били категорично Фифо и Евгения Джаферович.

.

 .
Instagram