0

П опфолк певицата Дебора се завръща към музиката, след като последните 4 години посвети на сина си Самуил, издаде тя пред „Телеграф“.

Красавицата среща любовта в момент, когато кариерата й се намира в своя пик. Нови песни, ежедневни участия  и целия медиен интерес Дебора захвърля с лекота, вярвайки в любовта. „Буквално след участието ми в “Биг Брадър” аз срещнах бащата на сина ми и започнах да пътувам, той живееше тогава в Германия. Имаше любов“, спомня си тя. Красавицата признава, че бебето не било планирано, но пък било много желано. Аз забременях и в първия момент бях стъписана, не очаквах, но пък впоследствие се замислих, че съм на 28 години и ми е време. Обожавам сина си и за него съм готова на всичко“, сподели още пред екип на “Телеграф” певицата. 

Грижи

Майчинството я променя дотолкова, че тя е готова да загърби кариерата си в името на доброто на сина си.

„Последните 4 години се посветих на майчинството, занимавам се основно с детето, грижите за него са ми много приятни и оставих кариерата на заден план. Тази година съм решила обаче да направя завръщане, много ми се иска. Много ми липсват песните, клиповете, срещата с феновете, цялата тази еуфория, която има в тази работа. Последните две песни, които пуснах, бяха след участието ми в “Биг Брадър”. Детето е прекрасна емоция, но определено ми липсва и тази от музиката“, откровено разказа Дебора. 

Майчинството минава неусетно за изпълнителката, но определено я променя и както самата тя казва, в по-добра посока.  В първите месеци, след като родила, Дебора дори за секунда не искала да се отделя от малкия. Когато все в един момент излязла навън без него, успяла да издържи само 15 минути, без да се обади вкъщи и да провери какво е положението.

„Синът ми беше най-доброто бебе на света. Спомням си, че от съвсем малък спеше сам в леглото. Не е плакал, нощем можех да си почивам, няма как да се оплача като други майки от безсънни нощи. След обед го оставях да спи и отивах в другата стая, но сега вече, като поотрасна, стана по-бурен, по-палав и показва характер. Очите ми сега с него са постоянно отворени“, разказва тя. Най-голямото забавление на малкия вкъщи е да крие гримовете на майка си.

“Аз много си обичам гримовете, а той постоянно ги взима,  мести ги, играе с тях и това ме побърква“, с усмивка разказва пакостите на сина си.

„След раждането станах много по-отговорна. С всеки един ден, с всяка една грижа аз се виждах променена, и то за добро. По принцип съм на мнение, че хората не се променят и са такива, каквито са, но с времето разбрах, че това не е така. Покрай сина ми станах много по-подредена, дисциплинирана. Преди всичко беше някак си по детски и летях в облаците, сега съм приела, че нещата не идват даром, трябва да се стараеш, за да получиш нещо, и дори тогава не всичко е възможно“, разказва Дебора. Най-любимото занимание на майка и син е да пътуват заедно. Понякога дори се качват в колата без посока, Дебора пее, а малкият танцува.

„Прави ми впечатление, че е доста музикален, и смятам, че след време може да стане певец от него“, разказва още гордата майка. 

Раздяла 

Дебора е разделена с бащата на сина си още от неговото раждане. „По време на бременността живеехме заедно в Германия. Когато бях в 7-ия месец, се случиха много негативни неща между нас, обиди, разправии, лъжи, все неща, с които аз не можех да живея занапред. Чаках да родя, но решението да се разделим го бях взела още тогава, просто беше въпрос на време. Сега аз живея с майка ми, която ми помага с детето, когато се наложи“, разказва изпълнителката. Никога не си е представяла, че ще отглежда детето си сама, “Винаги съм искала детето ми да има баща и да расте в сплотено семейство, но друго стана, може и да е за добро.“ В момента двамата родители нямат никакви отношения. Изпълнителката завежда дело за права върху сина си, когато той е на 2, и го печели. Държавата определя на бащата издръжка. „Издръжката е някаква минимална, но той дори и това не прави последните 5- 6 месеца“, споделя с горчивина певицата и добавя, че най-лошото е, когато неразбирателствата между тях се прехвърлят на малкия. 

Любов 

“В момента съм в очакване на голямата любов“, с усмивка казва Дебора. Тя все още вярва в любовта и се надява да срещне своята половинка. „Не знам какъв е този мой късмет, но аз срещам все някакви мъже, които не са много добре с главата. Определено мъжете се промениха, не можеш да разчиташ дори и за най- елементарното на тях“, разказва тя. Не търси милионер, парите са важни, разбира се, смята, че половинката й трябва да изкарва поне колкото нея, защото в противен случай и двамата няма да се чувстват добре. „Много съм разочарована от мъжете. Кавалерите и джентълмените изчезнаха като динозаврите“, шеговито разказва певицата. 

„Мъжът трябва да може да се грижи за семейството си, да е кавалер, да е отговорен и да държи на думата си, да има отношение добро, да ме кара да съм важна, обичана и да усещам, че го е грижа за мен“, споделя критериите си Дебора. 

Вади нова песен през лятото 

Дебора издаде, че ще издаде нова песен през лятото.

„Имам една песен, която имам от няколко години, тя е бърза, любовна и много хубава, планирала съм лятото да се завърна с нея и се надявам да е много ударно“, споделя Дебора. Тя работи вече по своя нов проект и няма търпение да го представи на  феновете си. Музиката вече е бизнес и тя е готова да се завърне в него с пълна сила. 

Не си пада по здравословния начин на живот 

За разлика от други свои колежки Дебора не е педант на тема външен вид и не залита в крайност. “Аз съм много мързелива, не можеш да ме накараш да тичам, да спортувам всеки ден. Старая се да се храня здравословно, но обичам много сладки неща, тестени, шоколад, захар, пържено, така че за външния си вид разчитам на своя ген“, казва тя. Все пак, когато има нужда от почивка, го прави със спа процедури и плуване.