0

В ече официално - най-скъпо платеният модел в момента Кендъл Дженър и Девин Букър са прекратили връзката си. Причината - натоварените им графици и грешния момент, в който са се преоткрили. Точно затова двамата са решили да не опитват повече да вдъхват живот на отношенията си още миналия месец.

„И двамата имат невероятно натоварени работни графици в момента и решиха да оставят работата си на преден план като приоритет“, разкрива източник пред PEOPLE.

За 27-годишната моделка, която има впечатляващите близо 300 милиона последователи в Instagram, това включва нейната линия текила 818 и процъфтяващата й кариера на модел, а за 26-годишния Букър това е участието му в НБА.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Друг източник добавя: "Те имат много любов и уважение един към друг и си желаят само най-доброто." Решението да прекратят романтичната си връзка е взето по взаимно съгласие, като близки до двойката потвърждават, че е било въпрос на време, въпреки че Дженър и Букър са планирали да поддържат връзка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Звездният модел и баскетболистът имат връзка от 2020 г., но обявиха това официално едва през 2021 г. в  Instagram на Свети Валентин.

Това не е първият път, в който Дженър и Букър се разделят. През юни двойката е прекратила двугодишната си връзка. През август Дженър привидно потвърди, че все още са заедно в Instagram с интересна обща история. Сега нещата изглежда са се променили и това наистина е краят.