0

Р ос Марканд – актьорът, когото всички познаваме като Арън от хитовия апокалиптичен сериал „Живите мъртви“, пристига у нас за тазгодишното издание на „Анивенчър Комик Кон“.

Най-обичаното и популярно събитие за аниме, комикси и поп култура у нас ще се проведе на 6 и 7 юли в Експото, а на родна земя ще видим и атрактивната косплей покорителка на световни конкурси от Ирландия Bambi Lashes Design.

Рос Марканд в Живите мъртви

 Рос Марканд в Живите мъртви
KEY

Имитации

Рос Марканд изиграва и ключовата роля на злодея Червения череп във вселената на „Марвел“ в „Отмъстителите: Война без край“ и „Отмъстителите: Краят“. Печели и не малко фенове с уникалния си глас, озвучавайки Ултрон в „Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта“, както и с участието си в анимираните продукции Invincible, Family Guy, Robot Chicken, American Dad и още много. Не по-малко завладяващи са и имитациите му на известни актьори, сред които Брад Пит, Харисън Форд, Матю Макконъхи, Кевин Спейси и още над 50 други.

Костюми

Наред с вълнуващите срещи от света на киното, многопластовият фестивал ще даде възможност на феновете да се докоснат до един от най-популярните косплей артисти – ирландката Bambi Lashes Design. Започнала своя творчески път през 2014 г., Bambi не спира да създава костюми, вдъхновени от различни видеоигри, аниме и филми, като има особен афинитет към сложните проекти. Освен костюми тя изработва още перуки, корсети и обувки. Bambi Lashes Design е печелила многобройни състезания, като отличията й включват титлата официален представител на Ирландия в престижния конкурс Eurocosplay, както и „Най-добро шоу“ за 2022 г. в CRX Hime Cosplay Cup, Австралия. Освен участник Bambi е жури в редица събития и артист, който не спира да твори и споделя своя опит с публиката и феновете си.

Червения череп в Отмъстителите

 Червения череп в Отмъстителите
KEY