0

Г ръмнаха кола на почистваща фирма, собственост на Даниел Бачорски. Според бизнесмена става дума за умишлен палеж. 

По думите му това не е първият подобен случай. Става въпрос за трети изгорял служебен автомобил, който пламва при неизяснени обстоятелства.

„Първите два случая бяха преди няколко години. За тях имам някаква яснота. Причината беше конкуренция. Не дължа пари на никого. Има обаче дружества, които дължат на нас. За съжаление, в България рядко нещо е доказано”, обясни Бачорски, пред NOVA. 

Според жена му – Атанасия Ангелова, извършителите са проучили, че двамата няма да са в България по това време и затова са действали. "5 дни никой не знаеше къде сме, нямаше ни и в социалното пространство. Снощи казахме къде сме и на сутринта някой взриви една от колите ни", написа половинката на Бачорски в социалните мрежи. 

Даниел и Атанасия се наслаждават на почивка на Малдивите, от където Бачорски изпрати много поздрави на подпалвача. Във видео той казва, че в такива моменти нямат значение стойността на колата, а стойността на живота. Тя имала застраховка и това ще покрие разходите. "Дарявам ти всичката любов, защото хора като теб имат нужда от това - любов. Ако си обичан няма да правиш такива глупости. Искам да ти кажа, че още довечера ще имам паркирана нова кола там, ако имаш мерак, ходи - ще те чака там. Аз съм много щастлив човек и обичам живота и това е така заради хора като теб през годините," казва Даниел Бачорски.