0

Л юбимката на публиката, естрадната звезда Мими Иванова подпали морската ни столица.

Изпълненията ѝ в Летния театър на града буквално изправи на крака публиката.

Мими бе затрупана с аплаузи с цветя по време на концерта „Обич и песен във Варна“. Именно там тя представи и последния си хит - на сцената на Летния театър.

Всички я обичат, каза пред „Телеграф“ организаторът на концертите Евгени Боянов.

Мими Иванова е отрупана с цветя на сцената във Варна

 Мими Иванова е отрупана с цветя на сцената във Варна
Организаторите

Любов

“Не е вярно, че ние, старите изпълнители, нямаме нови хитове, имаме, и сега ще ви представя моята последна песен“, заяви певицата. Една от причините премиерата й да бъде именно във Варна, е, че тя е на композитора Петър Песев, който е родом от морската столица, а името на песента е “Как да се сбогувам с лятото”.

Оказа се, че Мими Иванова е сред най-любимите звезди на публиката и зрителите буквално я отрупаха с цветя.

“Истина е, всички обичат Мими Иванова, а аз съм горд, че имам възможността да работя с творци като нея”, заяви пред „Телеграф“ Евгени Боянов, организатор на концертите „Обич и песен“.

Той добави, че през април Мими Иванова ще направи голям концерт в зала 1 на НДК, а мотото му ще е точно така - „Всички обичат Мими“. „Ще е през април, защото тогава цъфтят лалетата“, с усмивка и носталгия по един от най-големите шлагери на Мими, отбеляза още той.

Сцена

До момента турнето „С обич и песен“ е преминало през 6 града, между които са Пловдив, Стара Загора, Добрич, Русе. Във Варна над 2000 души аплодираха бурно и другите звезди - Мая Нешкова, „Диана Експрес“, Теди и Силвия Кацарови, Нелина, дует „Шик“ и самата Мими Иванова.

Последният концерт от лятното турне ще бъде бутиков в Созопол тази събота. Финалът, разбира се, ще е в София в зала 1 на НДК, където към основната група изпълнители ще има и много гост-звезди.

*Автор: Василена Игнатова