0

М одният инфлуенсър Пит Андрейчев скочи в басейна на Джани Версаче в дома му в Маями.

Той и мениджърът му Георги Георгиев – по-известен като Mr. Half, за пореден път разбуниха духовете с новия си моден проект.

Убийство

Става дума за моден видеоклип, който Pitt Andreychev, както се подвизава в чужбина, е снимал в имението на покойния дизайнер Джани Версаче, където бе застрелян преди години в Маями.

Instagram

Единственият екип, който е бил допускан през годините в палата на италианския моден корифей, е този на режисьора Райън Мърфи, който заснема филм за убийството на дизайнера с участието на Рики Мартин.

Така нашето момче се записва в историята като първия инфлуенсър, имал честта да се развихри в легендарния палат на Версаче. 

Забрана

Проверка показва, че срещу 1500 долара на вечер всеки може да наеме апартамент в легендарната къща или да вечеря в ресторанта, но снимките там са абсолютно забранени. „Два месеца екипът ни чака разрешение да снима във вилата на Версаче. Правилата и условията в договорите, които подписахме, са железни“, разказа пред „Телеграф“ Пит. Той разкри, че снимките в легендарната къща на дизайнера са част от голям проект, какъвто не е правен досега у нас. Той ще бъде реализиран в края на тази година. Част от сесията е предназначена за световно списание. Пит е облечен във винтидж дрехи на Версаче, но също и в модели от последната колекция на марката.

* Автор: Василена Игнатова