0

Г ръцката сензация Кони Метакса не знае що е студ. Певицата нажежи страстите в заснежено Банско, като се пусна по бомби от терасата на хотела.

Фенове на младата певица изпаднаха в делириум при вида на снимките й в Instagram. Загърната в топло бяло яке и дебели ботушки, Кони лъсна по червено провокативно бельо.

Кони Метакса е дъщеря на известния гръцки изпълнител Лефтерис Пантазис и актрисата Зоза Метакса. В Банско Кони е придружена от приятелката си супермоделът и риалити звезда Константина Султати.

Междувременно други гръцки знаменитости предприеха романтично пътуване до София. Влюбената двойка Катерина Герониколу и Янис Цимицелис се наслади на почивка в столицата, като не пропусна да публикува фотоси в Instagram.

Известният актьор Янис Цимицелис пусна видео от коледния базар в градинката пред Националната художествена галерия, на което се забелязва, че той със задоволство отпива от чаша с греяно вино.

"Напуснахме Швейцария и защо да не отидем в България?”, написа Цимицелис.

Неговата половинка – красивата актриса Катерина Герониколу изглежда силно впечатлена от храм-паметника "Св. Александър Невски", тъй като в профила си в социалната мрежа качи снимка, но която се намира пред една от най-големите културни забележителности в София.