0

Х иляди места остават непродадени за концертите на поп певицата Адел в Мюнхен, след като звездата беше попиляна от критики заради скъпите се билети.

След като 260 000 фенове изкупиха евтините билети само за няколко часа останаха още около 2000 пропуска, които обаче стигат до космиеската цена от 2000 паунда. 35-годишната Адел ще изнесе 10 концерта в германския град между 2 август и 24 август, които ще са първите й в Германия от 2015 г. насам.

Според The Sun най-евтиният наличен билет е бил 281 паунда, докато най-скъпият достига над 2000 паунда. „Ако местата не се продават, организаторите може да се наложи да обмислят намаляване на цените“, каза източник пред изданието. Цената на концертите на Адел става още по-непоносима, като към тях се добавят и разходите за път и хотел на феновете.

Високите суми предизвикаха вълна от негативни коментари. „Цените на билетите за Адел са безумни????”; „Цените на билетите за Адел вече изглеждат безумни защо тези артисти затрудняват толкова обикновените хора да ги видят на живо.“; „Цените на билетите за Адел са престъпни, не мога да повярвам, че хората плащат толкова много за тях.“ са само част от коменарите.