0

Д жъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит - Джейдън Смит. Това се случи на среща на фестивала за музика Coachella, съобщава DailyMail.

Във видео се вижда как певецът се накланя към Джейдън Смит и го целува по бузата, а преди това актьорът изненада своя най-добър приятел, като го прегърна отзад. 

Както феновете знаят, връзката между суперзвездите датира от 2010 г., когато си сътрудничиха по хита на Джъстин Never Say Never — който беше и песента за филма на Джейдън Карате Кид.

Феновете бързо реагираха в социалните медии на събирането, като един написа "Джъстин Бийбър и Джейдън Смит носят настроението зад кулисите на Coachella! Страхотно е да видиш приятели, които се подкрепят взаимно и се наслаждават на фестивала заедно.

Джъстин и Джейдън бяха снимани последно заедно, докато празнуваха 30-ия рожден ден на Хъдсън заедно с Кендъл Дженър през юни 2023 г. Срещата на най-добрите приятели идва, след като Джъстин и съпругата му Хейли Бийбър се насладиха на първия ден от Coachella, като присъстваха на главното изпълнение на Лана Дел Рей, което включваше изненадващо включване от Били Айлиш.