0

П евицата Теди Кацарова е омъжила колежката си – оперната прима Гергана Николаева, похвали се самата тя. “Гери и Васко, за мен беше чест и привилегия да изпея вашия Първи Сватбен Танц! Благодаря за удоволствието и за сълзите! Бъдете винаги толкова щастливи! Имам ли Вас, аз имам крила“, сподели дъщерята на Силвия Кацарова.

.

 .

Изненада

Самата булка разкри пред „Телеграф“, че изпълнението на песента „Само аз и ти“ е била изненада от нея за съпруга й Васил Димитров, създател на радиостанциите Класик ФМ, Джаз ФМ, Енджой, както и на частния класически оркестър „Кантус Фирмус“, който е на повече от 20 г. „Тържеството беше в много тесен кръг в столичен ресторант и за първия ни сватбен танц поканих Теди. Щом запя „Крилата“, тя се разплака, а след нея и ние, и всички гости. После влезе и втората изненада – Силвия Кацарова, с която имаме дует“, разказа солистката на военния ансамбъл.

.

 .

Кумове

Гери и Васко са заедно от 7 г., запознали са се много преди това по работа, но любовта им се родила при нова среща след години. „Той ми предложи преди 4 г. и аз оттогава мислех. Не обичам сватбите, тъй като тази ми е втора, но ако знаех, че ще е толкова хубаво, щях да кажа „Да“ по-рано“, призна Николаева. 20-годишната й дъщеря Джули, студентка втори курс по медицина, е била шаферка на сватбата, а кумове – Калин и Ирина Молерови, инженер и юрист, които булката смята като свои духовни водачи. На всички гости младоженците са подарили ръчно рисувани сладки от сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“, с което работят отдавна, а фотографът Бони Бонев е запечатал най-щастливите им мигове.

.

 .