0

DJ проговори за колегата му, DJ Мартен, отрязал желанието на Ноле да чуе песента на Камелия "Луда по тебе".

По думите му, желанието на звездата е трябвало предварително да се знае.

"Въпросът е дали организаторите са имали нещо въпреки или не за тази музика", казва той в коментар пред БНР за ситуацията с музиката на благотворителния мач между Ноле и Григор Димитров във вторник, 17 септември.

ГРИШО И НОЛЕ КРЕЩЯТ: ЛУДА ПО ТЕБЕ! Афтърпартито след шоуто е било грандиозно, Джокович удря барабани в столичен клуб, дали Димитров е платил? (ВИДЕО)

БГ СТИМУЛ: Джокович загрява с наша фолкаджийка! (ВИДЕО)

DJ Дими, коментира отказалия на Ноле песента на Камелия "Луда по тебе"

 DJ Дими, коментира отказалия на Ноле песента на Камелия "Луда по тебе"
БНР/Кръстина Иванова

"Ако е имало желание на гостуващата звезда, е трябвало предварително да са ясни, или на момента да се реагира под някаква форма. В крайна сметка залата е била пълна заради двамата тенисисти.", опитва се той да обясни конфуза.

За състезанията по художествена гимнастика, но които пускал музиката в паузите, казва: "Чисто професионално, ако има различна музика е сложно и трудоемко".

Диджеят уточни, че авторските права се поемат от организаторите на събитието. И посочи , че ако за федерацията ще излезе скъпо удоволствие, "се съобразяваме с по-малко на брой разностранна музика".

Димитър Георгиев бе категоричен, че има специфика в озвучаването на спортните състезания:

"Основната ми цел е да гледам килима и момичетата, и да мисля за тяхното изпълнение, а не за публиката. Защото, ако се разконцентрирам с музика за публиката, може да сбъркам със състезателя."

Не на това мнения са зрителите на мача и читателите на "Телеграф.бг", които коментираха DJ Мартен  не особено ласкаво.

В нарочно допитване на медията в социалната мрежа Facebook, огромната част от отговорите на хората са категорично осъждащи поведението на DJ-я.

Коментарите на гласувалите са от сдържано осъждащи от рода на "Трябваше да уважи госта на шоуто" до  "...с тъпнята, която сътвори, няма да стане по-известен от Ноле, само си навлича балкански псувни. А знае се, че сърбите са гениални в тази творческа област..."

Има и един коментар в подкрепа на отказа: "Да [✌️] [✌️] [✌️] не му е длъжен [✌️] [✌️] [✌️], но е париран от друг читател:  "..На този му се плаща, този знае къде отива, като си на работа нямаш право на лични предпочитания, или не приемаш този ангажимент, но това поведение пред най-добрите в света е много селяндурско и ниско, липса на уважение най-малко. Дж Ганьо не ги владее тея неща".