0

С иният и червеният отбор се изправят един срещу друг в първата битка на колела в "Hell’s Kitchen 6". В четвъртък вечерта от 20:00 ч. по NOVA участниците ще трябва да готвят в караваните на горещото риалити за спасителите от дирекция “Аварийна помощ и превенция”. Но не и преди да преминат през специално подготвено трасе с препятствия. Успехът в екстремното предизвикателство ще донесе солидно предимство в кулинарния двубой за червените или сините.

NOVA

Отборът, който съумее да грабне победата, ще получи и страхотна награда - възможност да отиде на гости на близък свой човек и да прекара ценни мигове с него. Това посещение ще бъде от решаващо значение за един от участниците и може да му вдъхне допълнително кураж и мотивация за предстоящите изпитания в "Hell’s Kitchen".

Освен на открито, сините и червените ще влязат в сблъсък и по време на втората вечерна резервация. След катастрофалните резултати, на които шеф Ангелов стана свидетел вчера, днес двата отбора ще имат шанс да му се реваншират и да докажат, че наистина заслужават мястото си в Кухнята на Ада.

NOVA

Кой ще успее да издаде най-много бургери и десерти на открито? Кой ще се наложи да чисти караваните? Ще могат ли гостите на Hell’s Kitchen най-после да се нахранят? И кой ще се раздели с мечтата за победа в кулинарното риалити?

Гледайте новия епизод на "Hell’s Kitchen 6" точно в 20:00 ч. по NOVA!