0

И ма хора, които го определят като мента и такива, които го виждат като нефрит, аквазелено и тюркоаз, дори ако на някои изображения тоалетът изглежда е в нежен перлен нюанс. Роклята на Ема Стоун, която носеше на церемонията по връчването на наградите Оскар породи полемика в мрежите. Дебатът върви дори и сред редакторите на модни списания, тъй като в зависимост от светлината тя променя цвета си. 

GettyImages

Роклята, която стилистът Петра Фланъри избра за актрисата, наградена за изпълнението й на Бела Бакстър в "Клети създания”, е на модна къща Louis Vuitton и представлява пеплум, преосмислен в съвременен ключ, без презрамки и с пола тип русалка. 

GettyImages

Когато се приближи до сцената, за да вземе своята статуетка, Ема Стоун имаше известни затруднения, след като тоалетът й се разши на места, но тя се справи с инцидента с леката. Видеото от гафа обиколи нета, но сама след часове киноманите се фокусираха върху друг детайл на роклята й. Какъв цвят е тя? Някои го свързват с нюанси на зеленото, други със синьото, но не липсват и такива, които твърдят, че роклята е в цвят слонова кост. Накратко! Някои списания определиха цвета ката пастелен. 

GettyImages

Малка гавра, която веднага стана вирусна, но в рамките на няколко часа мрежата се фокусира върху друг аспект на роклята: какъв цвят е? Някои го свързват със спектъра на зеленото, други с този на синьото, но не липсват и снимки, на които изглежда перлен, почти слонова кост. Накратко, някои списания просто го определят като „пастел“. Рокля за бърза смяна.

GettyImages

GettyImages

GettyImages