0

Ф олкпевецът Галин не успя да излети за Абу Даби за плануваната си почивка.

Причината да не го допуснат в самолета се крие в проблеми с документите на певеца. Изпълнителят на “Дилема” сподели разочарованието си от невъзможността да излети за мечтаната дестинация и побърза да разясни причината да не бъде допуснат на борда. Оказало се, че задграничният паспорт на звездата изтича след четири месеца, а за да замине, валидността му трябва да е минимум шест. “Пих една студена вода. В Абу Даби имах платен хотел, всичко. Загубих не малка сума пари. В момента съм в Гърция и се радвам на няколко почивни дни. Надявам се бързо да забравя тази неприятна случка и по най-бързия начин да си обновя паспорта, за да не изпадам отново в такива инциденти на летището”, споделя след инцидента певецът.

Черен печат

Колежката му Деси Слава също преживя подобен инцидент покрай пътуване, но за Америка. Изпълнителката бе свалена от самолета. Тогава се оказа, че нейни стари прегрешения й пречат да замине отвъд Океана. Вместо да изнася концерти пред родни емигранти, тя остана в България и изчака да се разреши проблемът. Години преди неприятната случка със самолета Деси имала забрана за влизане в САЩ, която чрез адвокат по-късно била отменена. Оказало се, че промени в политиката на State department изискват всеки път, когато трябва да пътува за Америка, да иска специално разрешение. Ситуацията, разбира се, има своята предистория. "Заради едно недоразумение и завистта на хората няколко години ходих по мъките. И се борих с американската държавна машина. Детето ми има американско гражданство, но не можех да го пусна сам на толкова дълго пътуване. Затова и Майки не успя да види дядо си, преди да почине. Роднините му там искаха да го видят, но беше невъзможно", споделя звездата. Изпълнителката признава, че е получила черен печат в паспорта си, а причината е, че "услужливи българи" докладвали пред американското посолство у нас, че звездата отива в САЩ, за да пее без необходимо разрешение. Деси Слава имала туристическа виза, но изнесла няколко концерта. И била засечена от властите, които веднага я санкционирали.

Неуспешно

Естрадната легенда Кичка Бодурова също бе свалена от самолета за България заради удължаването на епидемиологичната обстановка в САЩ. "Получих много съобщения и имейли с въпроса дали ще се видим това лято. Скъпи мои приятели и фенове, имах билет, който бе канцелиран поради това, че много аеролинии не работят с пълен капацитет, няколко неуспешни резервации след това. Ваксинирах се най-вече за да дойда в България и да се видим. Но за съжаление извънредното положение у нас се удължи до края на юли и с право. Пък и как да дойда, да имам концерти, без да мога да ви прегърна, дори да се докоснем - не мога да си го представя. Отложих 6 такива, но със сигурност ще се видим догодина”, разказа тогава певицата.

Сканиране

Риалити звездата Ваня Джаферович преживя много неприятна случка на летището и буквално бе свален от самолета за Лондон.

Мъжът на Жени Джаферович разказа пред последователите си, че трябвало да лети за Лондон, но при сканирането на билета преди качването в самолета му казали, че няма да може да пътува, защото самолетът бил по-малък от очакваното. Джеферович разказа още, че свалили 80 човека и в общи линии им предложили да изчакат, защото може някой да не се яви и той да седне. Фолкпевицата Емануела изпусна полета от София за Лондон и се извини на почитателите си, че няма да дойде за концерта. В същото време Дара пропусна участие в Пловдив, защото не се е качила навреме на самолета в английската столица.

Силиконови гърди

Джендърът Филип, по-известен като Анджелина, също е върнат на летището. Служителите на авиолиниите не я/го допуснали да се качи на самолета и да напусне страната. Причината, поради която не позволяват на бившето момче джендър, сега момиче със силиконови гърди и издути устни, да се качи на борда е несъответствие в документите, в които настоящата Анджи се води Филип. Докато не превключи смяната на документите й, Анджи щяла да има такива проблеми.

Бони колабира във въздуха

Фолкпевицата Бони е припаднала в самолет по време на полет за Холандия. Самата тя разказа пред приятелите си за неприятния инцидент. И не пропусна да благодари на екипажа на полета. „Благодаря от сърце на стюардесите и целия екип на „;България Еър“. Тъкмо си направих селфи в самолета и изведнъж ми причерня. Изпаднах в безсъзнание. Усещането беше все едно съм много високо. Някаква светлина ме озари и започнах да отправям молитви. Като се събудих, цялата бях обляна във вода. Почнах да повръщам“ разказва за инцидента пред „Телеграф“ певицата. Като кацнали на летището в Амстердам, стюардесите веднага извикали лекарски екип, който взел българката в болницата. Там й направили всички изследвания, които установили, че припадъкът й е вследствие на събиране на границите на кръвното.