0

Е мили (Даниел) Йорданова, по-известна като Емили Тротинетката скочи срещу бившето им гадже с Тихомир – Елизабет заради откраднати пари кътани за операцията за смяна на пола на блондинката, и телефон. Любителката на високи скорости твърди, в предаването „Съдебен спор“, че Зарева непрекъснато „изнудвала“ Тихомир за пари, който от своя страна бъркал в спестените на Тротинетката, докато сумата не достигнала €1500. Емили и Тихомир настояват бившето им гадже да върне парите. Тъй като наближава датата за операцията на Емили, която е насрочена за януари в болница в Сърбия. Операциите от подобен характер са скъпи и не е ясно има ли вероятност Емили да остане още време Даниел между краката.  

Освен това пред камера Елизабет признава, че се е пропила и е употребявала наркотици. За този период Елизабет обвинява Емили и Тихомир. Всеки ден Зарева сама обръщала по литър водка. Тротинетката твърди, че на пияна глава буйствала, крещяла и чупела разни неща. Нанесла сериозни щети на жилището във Варна, собственост на Тихомир и баща му, където тримата са „съжителстващи на семейни начала“, разказва Емили.

В отношенията обаче се намесва четвърти човек, за който Тротинетката твърди, че я пребил жестоко и дори е загубила съзнание след тежкия побой. Мелето се разиграло в морската столица преди няколко седмици, а в него освен Тротинетката, участват Тихомир, общата им приятелка - 31-годишната Елизабет Зарева, и варненецът Момчил Станчев, който бил дилър на наркотици, според разказа на Емили. Причината е ревност, тъй като Елизабет имала връзка и с Момчил.

"Момчил ме преби жестоко. Цели 10 минути съм лежала на пода в безсъзнание. Като се свестих, бях цялата в синини и отоци. Можех и да загина, но ме спаси полицията", каза блондинка, която отново е във вихъра на скандал.

"Историята с този човек, Момчил Станчев, който за мен е много опасен, започна през лятото. Тогава се разхождахме с Елизабет в един от парковете на Варна и се заприказвахме с него. Елизабет искаше да направи една "дръпка" от неговата цигара с марихуана. После той започна да й пише в чатовете, доставяше й цигари и двамата се сближиха", разяснява Тротинетката.

21-годишното трансмомиче твърди още, че докато общували, Момчил се влюбил в Елизабет и "я поиска за себе си". "Всичко започна оттам, че в един момент Елизабет ни каза, че не може да живее под един покрив и с мен, и с Тихомир. И поиска да ме изгони от апартамента му във Варна, но Тихомир не позволи", разкрива Емили.

"Елизабет отиде да живее при Момчил, но после се върна при нас. Тя си е лесбийка, има отношения и с мъже, но повече й харесва с жена. Тогава той побесня, започна да ни причаква пред входа, да ни следи, да ни ругае по телефона и в чатовете, да ни заплашва...", описва тормоза, на който според нея са били подложени, Емили.