0

З аглавието, обложката и датата на излизане на дългоочакваните мемоари на Бритни Спиърс най-накрая бяха разкрити.

Книгата „Жената в мен“, чиято корица включва гола черно-бяла снимка на изпълнителката, ще се появи на рафтовете на 24 октомври.

Gallery Books, импринт на Simon & Schuster, придоби мемоарите, след като няколко издателства наддадоха за дългоочакваната книга, съобщи People

„Убедителните показания на Бритни в открит съд разтърсиха света, промениха законите и показаха нейната вдъхновяваща сила и смелост“, каза Дженифър Бергстром, старши вицепрезидент и издател на Gallery Books. „Не се съмнявам, че нейните мемоари ще имат подобно въздействие и ще бъдат издателското събитие на годината. Не можем да бъдем по-горди да й помогнем най-накрая да сподели своята история“, добави той.

Издателството сподели още, че мемоарите на Бритни „осветляват непреходната сила на музиката и любовта – и значението на жената, която разказва собствената си история“. „Книгата на Бритни е история на триумф. Ще обхване най-уязвимите й моменти, нейното детство – да бъде малко момиче с големи мечти – раздялата й с Джъстин Тимбърлейк, момента, в който обръсна главата си и битката й със семейството й за нейното опекунство“, разкриват още от издателството.