0

К омикът Пийт Дейвидсън е осъден на 50 часа обществено полезен труд, след като се блъсна с колата си в къща в Бевърли Хилс през март. Властите обвиниха Дейвидсън за безразсъдно шофиране на 16 юни.

„Смятаме, че г-н Дейвидсън шофирал безразсъдно и това в крайна сметка е довело до сериозен сблъсък в чужд дом. За щастие никой не е сериозно пострадал в резултат на инцидента“, се казва в изявление на прокуратурата.

ПОДМИНА ГО КАТО ПЪТЕН ЗНАК: Емили Ратайковски заряза Пийт Дейвидсън

Дейвидсън е осъден на пробация от 18 месеца, като ще трябва да положи общополезен труд в продължение на 50 часа. Също така комикът ще трябва да вземе 12 часа уроци по кормуване, като и двете наказателни мерки могат да бъдат приложени в Ню Йорк.

Окръжната прокуратура на Лос Анджелис отбеляза, че адвокатът на Дейвидсън е посочил, че той вероятно ще положи общополезен труд в пожарната служба в Ню Йорк, където покойният му баща е работил преди да загине при терористичните атака от 11 септември.

КРАЙ НА ЛЮБОВТА: Пийт Дейвидсън заличи татуировките, посветени на Ким Кардашиян (СНИМКИ)

„Като син на герой от 11 септември, ние ще се радваме да предоставим на г-н Дейвидсън възможност да изпълни необходимите му часова общественополезен труд“, заявиха от пожарната служба в Ню Йорк в изявление пред списание People.

Бившият на Ким Кардашиян и Ариана Гранде влезе в психиатрия. Комикът Пийт Дейвидсън страда от личностно разстройство, прибраха го след като предизвика няколко катастрофи

Катастрофата с участие на комика стана около 23 часа на 4 март близо до кръстовището на Родео драйв и Елевадо Авеню. Пийт е пътувал със своя приятелка по време на инцидента, като дължо време се спекулираше, че става въпрос за Чейс Суи Уондърс. Тогава от полицията съобщиха, че комикът най-вероятно е шофирал с превишена скорост.