0

С ветовноизвестен топмодел пристига от Южна Африка, за да дефилира на конкурса „Мис Бикини“ в Созопол. Колин Бело ще се състезава за титлата заедно с още 15 претендентки. Сред тях има украинка, рускиня, колумбийка, австралийка и др. 

Корона 

Конкурсът „Мис Бикини“ ще се проведе край морето в Созопол. На една сцена ще дефилират едновременно претендентки от България  и международни участнички. 5 дефилета по бански ще се превърнат в голямото предизвикателство за момичетата, които ще бъдат оценявани от звездно жури, сред които Мисис България Станислава Василева, родният топмодел Виктория Джумпарова, мис Силикон Карина Атанасова и Топ Моделът на България Дария Иванова.

Конкурсът се провежда за първи път у нас след 10-годишна пауза, а победителката ще спечели правото да пътува за Корея в края на есента, където ще се проведе и световният финал.

.

 .
МИС БИКИНИ БЪЛГАРИЯ

Мерки

Атрактивната Колин е световноизвестен топмодел, дефилирала за едни от най-популярните марки. Красавицата пристига у нас от Южна Африка и може да се похвали с крак, дълъг 1,30 м, което я превръща в една сериозна конкуренция за останалите момичета. Освен това Колин разполага с перфектни мерки 60:90:60.

Сред българските претендентки има модел, актриса, боди билдър и медицинска сестра.