0

А сдис Ран издава тайните на Ружа Игнатова във филм за един от големите американски стрийминг канали.

Ледената кралица е от малкото, които имаха добри отношения с криптокралицата и продължи да говори за нея и след обявяването й за най-издирвана персона и мистериозното й изчезване.

Борба

Сега Асдис ще се снима и във въпросния филм, който ще се излъчва по Tubi за над 70 млн. активни абонати. В шоуто се включва и звездата на кеча Кейти Генън. Но все още не е ясно каква точно ще е нейната роля. Кейти е от най-атрактивните майсторки на професионалната борба. Снимала се и в няколко филма с епизодични роли. Още не е ясно коя ще играе ролята на Ружа Игнатова. Но пък се знае, че голяма част от действието ще бъде за дружбата й с Асдис.

2017

Ран не отрича връзката си с Игнатова и разправя как е била до нея още от създаването на компанията, как е получавала луксозни подаръци и как е водена на различни лъскави събития. Казва, че Ружа е искала да бъде най-богатата и известна жена на планетата. Все пак основният акцент във филма е аферата OneCoin. Ще се отправи поглед и към мистериозното изчезване на Ружа Игнатова, когато през 2017 г. я очакват на мероприятие у нас. Оттогава тръгват различни слухове за нейно убийство, бягство или преобразяване, дори се смята, че може да си е сменила пола. Тя все още е сред най-издирваните от ФБР и Европол.