0

П опфолк певецът Азис разкри за неподозирано свое качество.

Костинбродския славей се оказа истински полиглот. На стори в Instagram в отговор на въпрос на свой почитател той разкри, че говори свободно цели шест езика, а на три от тях и пише, но не уточни кои са те. 

Instagram

Кралят на попфолка подтикна феновете си да му задават въпроси в социалката. От тях стана ясно още, че преди му е пречел факта, че е „най-разпознаваемия българин“, както констатира друг негов фен. „Свиква се с всичко. В началото се дразнех и ставах агресивен и сприхав. Вече ми е все тая.“, отсече Азис.

Instagram

Друг почитател пък реши да се възползва от възможността да попита изпълнителя, каквото си поиска като избра да надникне в личния му живот като му зададе въпроса: „Ти гей ли си“, на което Азис отговори простичко с едно твърдо „Да!“.

Instagram

В сторитата си Костинбродския славей разкри подробността, че той всъщност е първият наш изпълнител с концерт на Националния стадион „Васил Левски“. „Аз съм първият български певец имал концерт на стадиона. Но ти благодаря за доверието“, сподели той в отговор на друг въпрос.

Instagram

В сторитата си певецът сподели, че е диагностициран с тежко заболяване. „Диагностициран съм с „Биполярност“. Това не е тайна за никой. Всъщност аз нямам тайни от вас, като се замисля.“, написа той.

Instagram