0

Д еси Цонева, която се пробва да покаже кулинарните си заложби в тазгодишния сезон на любимото кулинарно риалити Hell's Kitchen, ще разпитва шеф-готвачи в своя собствена рубрика. Наследницата на покойния Димитър Цонев ще се втурне в интернет предизвикателство, обяви самата тя, като даде заявка да бъде много интересно.

Вкусно

„Ще бъде много вкусно и интересно, обещавам. Ще е нещо като кулинарен подкаст, ама не точно. По-скоро рубрика в моя канал в интернет“, разкри Деси. Тя се е амбицирала да извади както най-хубавите рецепти от гостите си, така и пикантните истории от живота им. Името на рубриката в превод от италиански може да значи и здравей, и чао. Така че дали ще посрещаме готвачи, шефове и собственици на заведения или ще ги изпращаме, ще разберете“, с усмивка допълва брюнетката.

Мечта

Самата Деси не крие, че един ден е сигурна, че ще носи и тя титлата шеф. Това е едно от най-съкровените й желания, имайки предвид голямата любов, с която готви и също така факта, че нещата, които приготвя, са завидно вкусни. Макар да не стигна далеч в Hell's Kitchen, Цонев няколко пъти успя да впечатли шеф Виктор Ангелов, особено с битката и разядките за Бъдни вечер, които представиха двамата с Къци Вапцаров.